Inchiriere toalete ecologice mobile, sisteme sanitare, containere si garduri.
Bucuresti,
telefon: 0720864864

TOI TOI & DIXI

Firma de top din Romania in inchirierea de toalete ecologice

TOI TOI & DIXI Romania face parte din grupul ADCO, care este liderul pietei mondiale in unitati sanitare mobile și are 49 de companii care operează în 29 de țări. TOI TOI & DIXI a fost infiintată in Bucuresti, in anul 2000, fiind una dintre firmele de top din Romania in inchirierea de toalete ecologice. 

TOI TOI & DIXI inchiriaza toalete ecologice mobile si sisteme sanitare mobile, containere office si garduri mobile. Detinem o mare varietate de toalete si echipamente ecologice mobile, acoperind multe domenii de activitate, in special santiere, evenimente, armata si locuri publice.

TOI TOI & DIXI ofera clientilor consultanta și servicii inainte de inceperea contractului de inchiriere. Atunci cand pregatim oferta, vom afla nevoile clientului și apoi vom proiecta o solutie cuprinzatoare care contine toate componentele necesare, astfel incat produsele și serviciile noastre sa aduca intotdeauna o valoare adaugata.

Servicii

 Serviciile pe care le prestam

Amplasarea unei toalete, a unui container sau a unui lavoar mobil este doar inceputul serviciului. Baza si cea mai importanta parte a activitatii noastre este serviciul regulat, respectiv eliminarea apelor reziduale, dezinfectarea rezervorului, igienizarea interna si externa a toaletei, adaugare in rezervor de apa curata si un dezinfectant special pentru descompunerea apelor uzate si captarea mirosurilor.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri servicii excelente la preturi competitive cu garantia si know-how-ul celui mai mare producator de toalete ecologice mobile din intreaga lume (TOI TOI&DIXI Sanitarsysteme GMBH).

TOI TOI & DIXI Romania prestează anual cateva sute de mii de servicii la cel mai inalt nivel, rapid si in siguranta. Dispeceratele noastre sunt echipate cu software avansat si tehnologii de comunicare online pentru a urmari acest proces complicat.

Companii cu care am colaborat

                                                                       


SERVICII INCLUSECERTIFICARI

Joburi la TOI-TOI

Angajam Sofer/Vidanjor

Beneficiile angajatului
🙂 ... pentru că impreuna facem lucrurile mai bine și mai bune ... pentru că facem parte din cel mai mare grup din lume în domeniul sistemelor sanitare mobile ... pentru că anumite lucruri NU SUNT POSIBILE FĂRĂ NOI 🙂
Vă vom asigura un loc de muncă stabil cu normă întreagă.
Cerințe pentru angajați
Poziția este potrivită pentru candidații cu studii educație de bază
Permis de conducere de tip B, C este un mare avantaj.
Responsabilitate, flexibilitate, integritate, conduită decentă și profesională, dexteritate manuală

HARTA REPREZENTANTILOR ZONALI

Acoperire

AB AR AG BC BH BN BT BV BR B BZ CS CL CJ CT CV DB DJ GL GR GJ HR HD IL IS IF MM MH MS NT OT PH SM SJ SB SV TR TM TL VS VL VR
Solicita oferta

Lasa un mesaj aici. Vom raspunde cat mai curand posibilTOI TOI & DIXI SRL
  Adresa: Bd. Metalurgiei nr. 78
sector 4, cod postal: 041836
Bucuresti Romania

  Mobil: 0720.864.864
Tel/Fax: 021 332 33 85/ 021 332 33 90

 Program de lucru:
Luni-Vineri: 08:30–17:30

 E-mail: office@toi-toi.ro

Acest site foloseste cookie-uri; Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.    Afla mai multe. Inchide